Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره طرح ارتقای مهارت برنامه نویسی و سواد دیجیتالی دانش آموزان و معلمان دوره ابتدایی اظهار داشت: دانش آموزان در دوران پساکرونا باید برای بعد تربیتی و فناوری آماده شوند، چراکه این مساله یکی از ساحت های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم تاکید کردند که باید سعی شود از قله های علم دنیا عقب نمانیم، افزود: در راستای بیانات ایشان باید آموزش مهارت های برنامه نویسی و سواد دیجیتالی را از سنین خیلی پایین شروع کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم نسلی تولیدکننده فناوری و با خلاقیت نرم افزار تربیت شود، باید آموزش به آنها از سنین کودکی آغاز شود، همچنین به همراه توجه کردن به امنیت در فضای سایبری و سواد رسانه ای به صورت جامع نسبت به آموزش‌ آنها از سنین کودکی اقدام کنیم.

حکیم زاده یادآور شد: کودکان باید بدانند که ابزارهای ارتباطی و فناوری مانند تلفن همراه فقط کارکرد سرگرمی ندارد و به طور یقین تاثیراتی در زندگی ما می‌گذارد و انجام امور را آسان تر می کند.

وی اظهار داشت: در واقع به جای مصرف کننده فناوری هوشمند باید به آفرینندگان این فناوری تبدیل شویم و این طرح آموزشی به عنوان یک بسته جامع تدوین شده و امسال به عنوان برنامه مصوبه شورای عالی فضای مجازی و مصوبه آموزش ابتدایی برای سال آینده به تصویب رسیده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این طرح در مرحله اول پنج درصد مدارس کشور را پوشش می‌دهد، گفت: همچنین این طرح شامل ۴۳۰ هزار دانش آموز می‌شود.

حکیم زاده یادآورشد: کارشناسان معتقد هستند که آموزش این مهارت ها باید در مدارس کمتر برخوردار انجام شود اما برنامه عدالت آموزشی همیشه تاکید دارد که باید فرصت های آموزشی برای همه دانش آموزان باشد.

به گزارش ایرنا، طرح ارتقای مهارت برنامه نویسی و سواد دیجیتالی دانش آموزان و معلمان دوره ابتدایی، طرحی تحولی در راستای محقق شدن ساحت‌های تربیتی سند تحول بنیادین تهیه شده است که 19 دی ماه توسط یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد.

حکیم‌زاده در مراسم افتتاح این طرح اعلام کرده بود: این برنامه اولین برنامه تحولی وزارت آموزش و پرورش و طرح تحولی آموزش مهارت های برنامه‌ریزی و سواد دیجیتال است.

وی افزود: بر این اساس ما مطالعاتی را انجام دادیم در خصوص برنامه های دوره ابتدایی با توجه به تأکیدی که سند در به روز آوری روش ها و استفاده از فناوری های نوین دارد وبا توجه به دوره ابتدایی و تجربه استفاده از ۲ ساله، بستر فناوری و آسیب هایی که همزمان می تواند وجود داشته باشد با مطالعه اسناد متعدد طرح تحولی را تنظیم کردیم.

برچسب‌ها مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش دوره ابتدایی دانش آموزان حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: آموزش و پژوهش از عناصر مهم در آموزش و پرورش و همه حوزه‌های کاری است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی که معلم باید در بخش آموزش داشته باشد، دلسوزی است، خاطرنشان کرد: اگر معلمان دلسوز باشند اثربخشی روی دانش‌آموزان و آینده کشور بی‌نظیر خواهد بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید وزن کارهای فرهنگی در کارهای آموزشی و پرورشی بالا رود، تصریح کرد: برای اثر بخشی روی دانش‌آموز باید برنامه داشته باشیم.

وی عنوان کرد: تجربه نشان می‌دهد برگزاری اردو تأثیر بالایی در امور تربیتی دارد و یک اردوی ۲۴ ساعته می‌تواند نقش یک برنامه ۲۴۰ ساعته را ایفا کند.

طاهری با بیان اینکه برگزاری یک اردوی مفید و خروجی مطلوب از طریق داشتن برنامه محقق می‌شود، ابراز کرد: در چنین شرایطی نتیجه کار قابل مقایسه با برنامه‌هایی مثل سخنرانی و همایش نیست.

وی برخورداری از اردوگاه خوب، مربی توانمند و محتوای مناسب را لازمه برگزاری اردوهای دانش‌آموزی خواند و گفت: قرارگیری این مولفه‌ها در کنار هم می‌تواند اثربخشی لازم در کارهای آموزشی و پرورشی را داشته باشد.

کد خبر 6098110

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند