Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@23:07:35 GMT

آغاز آموزش سواد دیجیتال در مدارس به زودی

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۰۸۵۵

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، رحمان عیسی‌زاده روز چهارشنبه در پنجمین مراسم روز اینترنت امن‌تر با بیان اینکه یکی از شاخص‌های پیشرفتگی کشورها جامعه اطلاعاتی است، افزود: در اجلاس سال ۲۰۱۸ چهار موضوع مورد توجه قرار گرفت که یکی از آنها بحث آموزش و به ویژه نقش تکنولوژی‌های نوین در آموزش بود.

وی از یک مدل چهار وجهی در توسعه فناوری در جامعه یاد کرد و گفت: نخستین وجه توسعه فناوری زیرساخت است مثلا شاخص تعداد رایانه نسبت به تعداد افراد هر جامعه؛ در سال ۲۰۰۳ در بسیاری از کشورهای اروپایی میزان داشتن رایانه به ازای هر نفر بررسی شد به عنوان مثال در فنلاند به ازای هر ۱۰۰ نفر ۱۱۳ رایانه وجود داشت، در آمریکا به ازای هر ۱۰۰ نفر ۸۶ و اکنون در ایران در آموزش و پرورش به ازای هر ۱۰۰ نفر کمتر از چهار رایانه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عیسی زاده افزود: در دنیا حدود ۵۰۰ میلیارد تجهیزات ارتباطی هوشمند به هم وصل هستند و در زمینه استفاده از سیستم‌های هوشمند طی این دو سال به علت شیوع کرونا و اجباری شدن آموزش آنلاین رشد بسیار زیادی در ایران داشته‌ایم. استفاده از گوشی هوشمند و تبلت در مدارس ممنوع بود، الان همان مسوولان می‌گویند چرا تبلت در اختیار حدود سه میلیون دانش آموز نیست. این تغییر رویکرد یک پیشرفت است. 

این کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات، اظهار داشت: شاخص دیگر نیروی انسانی است. اکنون بسیاری از جوانان متخصص نرم‌افزار در همین داخل ایران برای کشورهای خارجی کار می‌کنند، این امکان را فناوری اطلاعات فراهم کرده که محدودیت جغرافیایی را از میان برداشته است.

عیسی‌زاده بیان کرد: در آموزش و پرورش بحث سواد دیجیتال به زودی در پنج درصد مدارس ابتدایی آغاز می‌شود که این طرح به معنی یاددادن برنامه نویسی به کودکان است که لازم است در گام نخست معلم‌ها یاد بگیرند و توانمند بشوند. 

وی سیاست‌های دولت برای پیشرفت فناوری در امر آموزش و همچنین نقش نهادهایی که می توانند فناوری را در زمینه توسعه بکار بگیرند، به عنوان وجوه دیگر این مدل توسعه در حوزه جامعه اطلاعاتی اعلام کرد و گفت: در آمریکا در دانشگاه هاروارد از حدود ۵۵ سال پیش پروژه ای با نام «پروژه صفر» اجرا شد که به نقش فناوری اطلاعات در بالا بردن هوش جامعه می‌پردازد، میانگین هوش یکی از شاخص‌های پیشرفت و توسعه‌یافتگی کشورهاست. اینها با همین ابزار تلاش می‌کنند دنیا را تحت سلطه بگیرند، در ایران میانگین هوش جامعه ۸۴ است که از سطح میانگین کلی کشورها پایین‌تر هستیم و هرچه از فناوری در آموزش استفاده کنیم، می‌توانیم سطح هوشی را بالا ببریم.

جامعه بهتر در گرو بهره‌گیری بهتر از فناوری

جعفر زیاری مسوول نماینده رسمی روز اینترنت امن‌تر (SID- Safer Internet Day) در این مراسم افزود: امروز دومین روز از دومین هفته از دومین ماه سال میلادی همزمان با ۲۰۰ کشور دنیا ما هم در ایران روز اینترنت امن‌تر را جشن می‌گیریم. کمیسیون اروپا در سال ۲۰۰۴ این روز را نامگذاری کرد با این رویکرد که اینترنت هم مانند هر ابزار دیگری مزایا و مخاطرات را در کنار هم دارد. مانند آتش هم می تواند برای آشپزی و گرمایش به ما کمک کند و هم ممکن است عامل آتش‌سوزی بشود.

وی بیان کرد: هر سال شبکه هدایت‌گر این پویش یک موضوع متفاوت را برای برگزاری این رویداد انتخاب می‌کند تا توجه همگان از کاربران تا صاحبنظران را به یکی از چالش‌های فضای مجازی جلب کند. سال‌های پیش‌تر موضوعاتی مانند قلدری آنلاین و شبکه‌های اجتماعی در دستور کار این شبکه بود، در سال ۲۰۱۰ با شعار «فکر کن قبل از اینکه پُست بگذاری» عرضه اطلاعات و تصاویر شخصی آنلاین مورد توجه قرار گرفت و موضوع روز اینترنت امن‌تر در سال ۲۰۱۱ زندگی مجازی بود که با شعار «این بیشتر از یک بازی است، این زندگی توست.» مطرح شد و شعار چند سال اخیر «همه با هم برای اینترنت بهتر» است.

زیاری تاکید کرد: اینترنت پاک یا اینترنت امن‌تر صرفا با ابزارها تامین نمی‌شود بلکه نیازمند اتخاذ یک رویکرد رفتاری است، رویکردی که به دنبال درک و شناخت درست تکنولوژی و چالش های آن است و ما در روز اینترنت امن‌تر در پی آگاهی بخشی برای نهادینه کردن یک رویکرد رفتاری هستیم. 

پنجمین مراسم روز جهانی اینترنت امن‌تر که در ایران با عنوان روز اینترنت پاک شناخته می‌شود، در یک دبیرستان تهران با حضور مجازی برخی دانش آموزان برگزار شد.

منبع: ایرنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد وزارت آموزش و پرورش مدارس برنامه نویسی سواد دیجیتالی آموزش دیجیتال رحمان عیسی زاده سواد دیجیتال اخبار مرتبط مدارس را نباید تا این حد تعطیل می‌کردیم درخواست داریم تا از تعطیل کردن مدارس جلوگیری شود داماد زاکانی پست گرفت تاکید رییسی بر فعال‌ کردن مدارس خارج از کشور جزییاتی جدید از برگزاری امتحانات دی ماه دانش‌ آموزان زمینه حضور طلاب جوان در مدارس فراهم می‌شود ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها آغاز آموزش سواد دیجیتال در مدارس به زودی تهاتر ارز صادراتی خشکبار و زعفران با واردات موبایل تور وارنا بلغارستان چند؟ (جدول) تهران از دریچه دوربین اقتصاد آنلاین مدل های مختلف سانگ یانگ چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) آغاز واگذاری طرح فیبرنوری از هفته آینده خرید خودرو تنها با پرداخت نصف قیمت با طرح خرید اقساطی همراه مکانیک تهران به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است! خدمات بانکی به طور کامل الکترونیکی ارائه می شود؟ المپیک ایران در برزخ جدایی یا بازگشت مهدوی کیا! ثبت نام دوباره برای دریافت یارانه نقدی قیمت گوشت قرمز از ۲۰۰ هزار تومان گذشت (جدول) دفاع تیم ملی برای بازی کره جنوبی به هم می ریزد افزایش تولید ٢٣ رشته صنعتی تحریم های روسیه چگونه به اتحادیه اروپا ضربه می زند؟ جشنواره زمستانی با من، تخفیف روی فاکتور و قرعه‌ کشی جوایز نقدی خودروهای ۲۰۱۸ فولکس چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) افرادی که از آمپول می ترسند بخوانند! نقشه راه تجاری ایران و عمان تصویب شد خودروی ایرانی هم قیمت خانه شد! + جدول همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده ادامه دارد؟ فیسبوک و تیک تاک؛ کدامیک پیروز میدان است؟ میوه ای که برگش سفیدی مو را درمان می کند اگه خریدار ب ام و هستید بخوانید + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) راهنمای خرید میلگرد آش محلی ای که دوای سرماخوردگی و کم خونی است آمار بستری های مبتلا به اومیکرون ۳ برابر شد آمادگی ایران برای مشارکت در اکتشاف معادن عمان ضرب الاجل مجدد آمریکا برای توافق طرح صیانت یا خودسانسوری بین المللی وضعیت اجاره مسکن کدام شهرها هشدار آمیز است؟ میادین میوه و تره بار تهران ۲۲ بهمن تعطیل است نفت، ۱۲۰ دلاری می شود؟ تعطیلی عمومی در اپیدمی ها اثر بخش است؟ یخچال فریزرهای دوقلوی ارزان (جدول) ورود کامیون پیشرفته امپاور BD۵۰۰ بهمن دیزل به بازار برنج دولتی زیر قیمت تمام شده خرید ارزان ترین پژوی ایرانی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان افزایش تعداد گلبول های قرمز خون با این روش درباره ویتامین B۱۵ بیشتر بدانید! تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن در دستور کار است نحوه محاسبه شمش بلوم و مقاطع طولی تغییر کرد/ تلاش برای جلوگیری از ریزش قیمت‌ ها بیت کوین های سرقت شده از بیتفینکس پیدا شد چرا مرگ و میر اومیکرون سه رقمی شد؟ تشخیص آسان کبد چرب با این علایم! تحرکات روزانه صندوق‌ های قابل معامله / کمند با ۳۳۰میلیارد تومان صدرنشین ارزش معاملات صندوق‌ ها شد ​رانت بزرگ دولت برای صرافان! دوره قرنطینه اومیکرون در کودکان چند روز شد؟ فرود آمدن قو در فضای مه آلود سد کوثر گچساران + فیلم بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدارس برنامه نویسی سواد دیجیتالی آموزش دیجیتال سواد دیجیتال جدول قیمت کامل سواد دیجیتال ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ عیسی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!